О нама


1.png

Хенан Иунтиан Кран Цо, Лтд који се налази у месту кинеског крана Кине (покрива више од 2/3 кранске тржнице у Кини), који се састоји од пуно искусних елита крана, укључује инжењере и знамо како да контролишемо квалитет крана строго за вас, уштеду додатних трошкова извоза за вас, тако да вам можемо понудити врхунски индустријски кран са најбољим цијенама. Поред тога, могли бисмо вам дати кључни пројекат укључује инсталацију, пуштање у рад и тако даље ако вам је потребно.


Можемо вам понудити све врсте индустријских дизалица од 0.25 тона до 900 тона, пролаз ГБ / Т 19001-2000 идт ИСО 9001: 2000, ГБ / Т 24001-2004 идт ИСО 14001: 2004, ГБ / Т 28001-2001, ОХСАС 18001: 1999, ЦЕ, ГОСТ, СГС, ТУВ, БВ и тако даље. Извозили смо своје дизалице у Аустралију, Бангладеш, Ирак, Пакистан, Филипини, САД, Египат, Перу, Индију, Туркменистан, Сингапур, Етиопију, Јужну Африку, Саудијску Арабију, Малту, Албанију, Украјину, Вијетнам, Индонезија, Камерун, Уругвај, Бахреин, Тајланд, Казахстан, Немачка, Султан, Чиле, Оман, Румунија, Малезија, Јерменија, Русија, Свази, Катар, Бразил, Јорданија, Колумбија, Камерун, Шри Ланка, Брунеј, укупно више од 100 земаља, добила је добру потврду и добродошла од њих, а ми смо све више стручњаци за израду кранова. ми увек узимамо начело "што је већи наш кредит, јача ћемо нашу компанију". И искрено према сваком купцу. Биће нам драго да се дружи са вама из целог света и надамо се да ћемо дугорочно успоставити добру сарадњу са службом "брзе, вере и високе квалитете"!


Зашто изабрати нас


2.png

Разликује наса успостављена мрежа добављача која нам омогућава да будемо економичнији. Нудимо квалитетан и поуздан производ и ми смо у могућности да гарантујемо дугорочну доступност делова. Са више од 35 година искуства у индустрији и као лидер у области извоза, имамо лојалне купце и нудимо персонализоване услуге. Имамо огроман и професионалан тим који ради на извозу, укључујући тим за продају, технолошки тим, документни тим, тим за бродове који ће осигурати пружање врхунске услуге.Корпоративна култура


3.png


Практични; Искрен; Одговорни; Захвалан; Праведно; Пасивно. ЦОРЕ Створити све више и више људи да буду успешни.

РАДНЕ МЕТОДЕ

Професија + Концентрација + Опрезност + Потенцијал + Потрајаност + упорност + Одређивање.

ВОЛВЕС СПИРИТ

Сарадња + Јединство + Патиенце + Дивље + Све.


Наша фабрикаНаш цертификат


Опрема за производњу

ИНСТАЛАЦИЈА


5.png


Ми можемо да ангажујемо нашег инжењера у вашој фабрици да врши надзор над инсталацијом, пуштањем у погон. Услуга инсталације је доступна за сваку ставку коју продајемо. Искусни и квалификовани техничари постављају кранове и додатке по погодности нашег клијента. Доступан је и низ додатака као што су системи даљинског управљања и уређаји са променљивом брзином и тако даље. Такође можемо понудити пројекат кључ у руке. Имамо стручни тим за инсталацију и богато искуство инсталације у иностранству. Једном захтевом, најбоља решења за инсталацију ће се временом препоручити. Услуга инсталације доступна је широм света.


ОБУКА


6.png


Да ли ваши оператери знају сигнале за заустављање у хитним случајевима, колико тежине могу безбедно подизати или поступке хитног затварања за своје дизалице? Обука о безбедности за кранске оператере кранске несреће узрокује повреде на радном месту оператерима дизалица, радницима на радном месту, па чак и особама у близини. Већина удара у дизалицама крана је узрокована људским грешкама, што може резултирати сигурносним ризиком и неконтролираним прекидима дизалица. Несреће се може смањити или спречити кроз одговарајућу обуку и коришћење крана. Велики приоритет за нас су обимна обука корисника и курсеви сигурности крана. Ми пружамо обимну специјализовану обуку и упутства не само за наше техничаре и инспекторе, већ и за ваше кранске операторе. Прилагодили смо и одредили ваше услове за обуку опреме за дизање опреме. Нудимо комплетан пакет подршке који има за циљ додати вриједност вашој радној снази и повећати свест о сигурности на вашем радном мјесту. Ми комбинујемо све ваше услове за обуку, од основног тренинга оператора дизалица до персонализованог Да ли ваши оператери знају сигнале за заустављање у хитним случајевима, количину тежине коју могу безбедно подићи или поступке хитног затварања за своје дизалице? Обука за безбедност за кранске оператере


ФАК


1. Да ли сте икада извезли свој кран у нашу земљу?

Извезли смо нашу дизалицу у више од 95 земаља, плс воле наћи детаље у пошиљци

2. Које индустрије пружате услугу?

Сервирамо многе индустрије укључујући Машинство, металургију, електричну енергију, жељезницу, воду, воду, авијацију, војску, ауто, бродоградњу, нафту, хемикалије, табелу, угаљ, челичне произвођаче, бетонски бетон, челичне складиште, мермер и камен и друго поље.

3.У којим областима пружате услуге?

Имамо веома велико тржиште на локалном тржишту у Кини, истовремено смо извозили наш кран у цијелом свијету, укључују Европску, Африку, Средњи Исток, Азију, Сјеверно Америку, Јужно Америку и тако даље. Укупно више од 100 земаља широм света.

4.Који типови надземних дизалица пружате?

Ми смо водећи добављач надземних дизалица и можемо вам понудити три различите врсте, укључујући и једносмјерни горњи покретни кран, кран са једним носачем и дизалица са двоструким носачем.

5.Који кранови су најпогоднији за отворене просторе?

Опсег порталне дизалице често је најпогоднији за рад на отвореном. Постоје два типа - један носач портални кран и двоструки носач портални кран.

6. Које међународно уверење пролази ваш кран?

Наш кран је прошао ЦЕ, ИСО, ГОСТ, СГС, ТУВ, БВ и тако даље.

7. Да ли имате локалног агента у нашој земљи?

Имамо агента у Бангладешу, Уругвају, Индији, Јужној Африци, Саудијској Арабији и тако даље, у исто вријеме развијамо више агената широм свијета. Добродошли сте да нам се придружите како би потрошили кранско тржиште и изградили дугогодишњу доброчинску сарадњу

8.Који је најбољи кран за моје потребе?

Имамо широк спектар квалитетних дизалица и додатне опреме укључујући кровне дизалице, кранске дизалице, кранске дизалице, електричних дизалица и сродних производа. Такође имамо предност производа који се користи у специјалним индустријским производима, као што су Кран кран, Магнет кран, Кран кран који се користи у челичном млину, И Кликните на горе наведене линкове да вас одведете до одређене странице производа. Ако још увек тражите додатне информације, молимо контактирајте нас.

9.Да ли можете да набавите техничку подршку или резервне делове у време када је кран покварен?

У било ком тренутку би могла бити доступна бесплатна техничка подршка на мрежи; Такође можемо организовати нашег инжењера у вашу фабрику по потреби. У гарантном року можемо доставити резервне паре бесплатно и наплаћивати по набавној цени када је гаранција неважећа.