Специјални ВФ контролни систем за грађевински елеватор

Специјални ВФ контролни систем за грађевински елеватор

Специјални ВФ управљачки систем за конструкцијски елеватор Опис производа 1.1 Карактеристике 1. Једноставна инсталација и примена: жице имају поуздане грешке за спречавање грешке које могу уштедјети вријеме и рад и сигурност и поузданост; Остали терминали сигнала крајњег И / О крајњег прекидача су ...
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Специјални ВФ контролни систем за грађевински елеватор


Опис производа
1.1 Карактеристике
1. Једноставна инсталација и примена: жицама су обезбеђене поуздане грешке за спречавање грешке које могу уштедјети време и рад и сигурност и поузданост; други И / О крајњи сигнални терминали такође имају јасне ознаке; различити радни статуси се испоручују са троструким упутствима у складу са индикатором 1дмп, ЛЦД и гласом, што олакшава инсталацију, ремонт и употребу без обзира на цртеже.

2. Интелигентно покретање актуелне регулације: Технологија рада са четири квадранта може аутоматски регулирати убрзање стартовања у односу на оптерећење како би се осигурало оптимално усклађивање обртног момента. То може заштитити мотор од сагоревања, јер је проузрокован прекомерним током, а штеди енергију. Одржавање обртног момента при нултој брзини омогућава стабилнију заустављање. Омогућава директно измјењивање током кретања напред, који је доступан за аутоматско успоравање до статичког статуса прије убрзања до одређене брзине у случају директног пребацивања између напред и назад.

3. У тренутку покретања и заустављања, систем може остварити одржавање обртног момента при нултој брзини како би се осигурала затварање кочнице када је окретање мотора приближно на нулту брзину; ово има за циљ да обезбеди несметан рад опреме без вибрација и "клизања".

4. Снабдевање кочењем обезбеђује апсорпцију функције пренапона напона тако да се обезбеди адекватно и стабилно одвајање кочнице. Ово може спречити оштећења мотора и кочнице као што је узроковано кочницом због неадекватног одвајања кочног блока кочнице када се напонски струјни прекид искључи.

5. Прецизно позиционирање нивоа: Систем користи патентирану технологију кодирања за дизајнерски дизајнер како би се обезбедило прецизно позиционирање нивоа, што може смањити честе почетке и заустављање опреме и радног оптерећења оператора и продужити животни век електричних и механичких делова.

6. Хуманизирани интерфејс за човека и машине: информације о операцији повезане опреме се приказују на ЛЕД екрану. Када дође до кварова, изузеци и решења ће бити приказани директно, што решава неугодности изазване инструкцијама за читање традиционалног претварача фреквенција да би проверио код грешке. Бесконтактни додирни улаз може решити улазне грешке прашине на градилишту.


Istraga