Хидраулички телескопски контејнери за слагање контејнера

Хидраулички телескопски контејнери за слагање контејнера

Експанзиони расипачи контејнера са ротирајућим контејнером Телескопски посипач контејнера направљен од структуре рукохвата, уређаја за закључавање окретаја, управљачког уређаја, телескопског уређаја и хидрауличког система, са поравнањем оријентације, аутоматским отварањем и закључавањем, аутоматском телескопском функцијом, ради брзо ...
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Експанзиони расипачи контејнера са ротирајућим конусом


Телескопски посипач контејнера направљен од структуре рукохвата, уређаја за закључавање окретаја, управљачког уређаја, телескопског уређаја и хидрауличког система, са поравнањем оријентације, аутоматским отварањем и закључавањем, аутоматском телескопском функцијом, како би се брзо и тачно радило на утовар и истовар контејнера.


Расипач контејнера је опремљен механичким или хидрауличним телескопским механизмом, у распону од 20 до 45фт, како би се прилагодили различитим спецификацијама у погледу руковања контејнерима.


Уређај за воду има фиксну водилицу и плочу за окретање каишева два, како би се постигао распршивач, са фиксним водилицом за гумени кран, гране дизалице за утовар и истовар машина, и са аутоматском окретном плочом (по 4 окретна плоча може се контролисати одвојено) од расипача се генерално примењује у контејнерским дизалицама.
Телескопски расипач контејнера већи квалитет, практичан рад, висока ефикасност, тренутно се најчешће користи у поршивачу контејнерског дизалице.


Istraga