Кабловска бочна преносна колица

Кабловска бочна преносна колица

Кабел за бубањ са преносном мрежом КПЈ серија електричних равних аутомобила је електрични аутомобил за напајање електричним колима, са напајањем од 380В напојним кабловима. Бубањ кабла је магнетна спојница хистерезије, која обезбеђује да је кабловска сила једнака и лако се извлачи. Ац 380В обезбеђује електричну енергију за ИЗ ...
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Кабловска бочна преносна колица


КПЈ серија електричних равних аутомобила је електромотор електричног аутомобила са напајањем кабла, са напајањем 380В напојним кабловима. Бубањ кабла је магнетна спојница хистерезије, која обезбеђује да је кабловска сила једнака и лако се извлачи. Ац 380В обезбеђује електричну енергију за ИЗ дизање металуршког мотора на равном аутомобилу, а мотор погони равно возило за вожњу. Бубањ кабла аутоматски се увлачи или извлачи из кабла када ради, што је под утјецајем дужине извора напајања бубњача, а максимална радна удаљеност је мања од 200м. Предности овог типа равног аутомобила су усвајање мотора кранске металургије која је погодна за лоше радне услове. Структура равних аутомобила је једноставна и поуздана, погодна је економична цена и изградња стазе.


Колица за погон се напајају увлачењем и ослобађањем кабла на колуту. Каналски канал се може резервисати између железница. Радни систем је нисконапон 36в. Ова серијска шина се може применити у окружењу, високој температури, против експлозивности итд. Једноставна структура и ниска цена чине га популарним за превоз радионице.


Istraga