Доубле Буцкет Буцкет

Доубле Буцкет Буцкет

Кутија са двоструким диском за хватање 1. Према облику, хватање се може сврстати у грудвице и грабље од поморанџе, а прва се састоји од две комплетне кашике, а друга се састоји од три или више од три чељусти. 2.Ит је углавном дизајниран за испоруку енергије и финих расутих материјала као ...
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Кутија са двоструким диском


1. Према облику, хватање се може сврстати у грудвице и узимање наранџасте лупине, а прва се састоји од две комплетне канте, а друга се састоји од три или више од три чељусти.

2. То је углавном намењено за испоруку енергије и финих расутих материјала као што су хемикалије, ђубриво, житарице, угаљ, кокс, жељезна руда, песак, материјали за сагоријевање честица и разбацане стене итд.

3.Ит се широко користи у лукама, челичним постројењима, електранама, бродовима и третману смећа, биљкама и користи се заједно са кранским дизалицама, бродским дизалицама, бродским истоваривацима, крановима за дизање и другим врстама дизалица. Под краном или мостом кран се одликују чињеницом да су подупрти од плафонске конструкције и да се крећу на доњој прирубници структурних чланова.


Предности производа:

1) Главне хидрауличне компоненте увезене из Европе и Америке.

2) Јака снага

3) Саможива је прилично лагана

4) висок ниво аутоматизације

5) Широк спектар примене


Istraga