Сциссор Граб Буцкет

Сциссор Граб Буцкет

Кашика за кашике за кашике Захваљујући изузетно ефикасном дизајну, Сциссорс граб комбинује повољну дистрибуцију силе у конструкцији са предностима једноставног рада. Немаг маказе се истичу захваљујући одличним способностима копања и пуњења, изузетно кратком циклусу ...
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Кашика за сакупљање маказе


Захваљујући изузетно ефикасном дизајну, Сциссорс граб комбинује повољну дистрибуцију сила у конструкцији са предностима једноставног рада. Немаг маказе се истичу захваљујући одличним способностима копања и пуњења, изузетно кратким циклусима, дугом животном веку и врло ниским трошковима одржавања. При дизајнирању Сциссорс граб-а, узели смо екстремне услове рада и висок степен корисности инсталације.

Маказе за маказе су доступне са свим могућим правцима отварања и са различитим кабловским обрасцима: уздужним, прелазним и дијагоналним отварањем у односу на кран. За сузбијање емисије прашине, грабови за маказе такође могу бити опремљени околишним шкољкама.


Предности

Скенери имају највећу просечну продуктивност и позната је по стабилности на косим површинама. Има одличне капацитете за чишћење, врло добре копање и пуњење спецификација и изузетно кратко време циклуса.

Робусни дизајн гарантује дуг вијек трајања и ниске трошкове одржавања.


Istraga