Лигхт Дути 8Т дизалица са једним носачем

Лигхт Дути 8Т дизалица са једним носачем

МХ Тип Сингле Гирдер Гантри Цране се састоји од подножног рама, главног носача, ногу, клизача, механизма за подизање, механизама за путовања и електричног кутија. Широко се користи у радионици, складиштењу, ланцу и хидроелектрани и неком другом отвореном простору. МХ Тип Сингле Гирдер Портал Гантри Цране са електричним цријево је опремљен са ЦД1 типом и МД1 типом дизалице и има средњу и лагану дужину. Капацитет дизања је од 1 тона до 32 тоне, а распон од 8 м до 30 м, или на захтев, радна температура је у распону од -20 ° Ц до + 40 ° Ц, и има тип контролног типа, тип даљинског управљача и кабину тип.
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Лигхт Дути 8Т дизалица са једним носачем


МХ Тип Сингле Гирдер Гантри Цране се састоји од подножног рама, главног носача, ногу, клизача, механизма за подизање, механизама за путовања и електричног кутија. Широко се користи у радионици, складиштењу, ланцу и хидроелектрани и неком другом отвореном простору.

МХ Тип Сингле Гирдер Портал Гантри Цране са електричним цријево је опремљен са ЦД1 типом и МД1 типом дизалице и има средњу и лагану дужину. Капацитет дизања је од 1 тона до 32 тоне, а распон од 8 м до 30 м, или на захтев, радна температура је у распону од -20 ° Ц до + 40 ° Ц, и има тип контролног типа, тип даљинског управљача и кабину тип.

image.png

image.png

image.png

image.pngIstraga