МХ Лигхт Дути 6 Тон Сингле Гирдер Гантри Цране

МХ Лигхт Дути 6 Тон Сингле Гирдер Гантри Цране

МХ тип носач са једним носачем, То је носач дизалице са средњим дизалицом, користи се заједно са електричним дизалицама типа МД1, ЦД1, ХЦ. Распон дужине распона је 12-30м, опсег капацитета подизања је 3-32тон, температура радног окружења је -20 ~ 40 ℃ Овај кран се широко примењује за рад на утовар и истовар на отвореном простору. Као што је подручје залихе материјала, цементара, гранитне индустрије, грађевинске индустрије и инжењерске индустрије и тако даље. Има карактеристике прекрасног и издржљивог изгледа, савршене перформансе, ниске трошкове, лако одржавање, велику прилагодљивост и тако даље.
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

МХ Лигхт Дути 6 Тон Сингле Гирдер Гантри Цране


МХ тип носач са једним носачем, То је носач дизалице са средњим дизалицом, користи се заједно са електричним дизалицама типа МД1, ЦД1, ХЦ. Распон дужине распона је 12-30м, опсег капацитета подизања је 3-32тон, температура радног окружења је -20 ~ 40 ° Ц

Овај кран се широко примењује за рад на утовар и истовар на отвореном простору. Као што је подручје залихе материјала, цементара, гранитне индустрије, грађевинске индустрије и инжењерске индустрије и тако даље.

Има карактеристике прекрасног и издржљивог изгледа, савршене перформансе, ниске трошкове, лако одржавање, велику прилагодљивост и тако даље.


Сигурносна карактеристика:

Уређај за заштиту од преоптерећења, врхунски квалитетни полиуретански материјали са дугим временским оптерећењем, прекидач граничног пресјецања, заштитна функција нижег напона, систем за заустављање у случају нужде, систем за заштиту од преоптерећења и тако даље!

Начин контроле:

Пендент линија помоћу дугмета или даљинског управљача или кабине или обоје

Правила и конструкције:

Сви стандарди који су потребни за дизалицу су кинески стандарди

image.png

image.png

image.png

image.png


Istraga