Електрична дизалица са жицом од експлозије

Електрична дизалица са жицом од експлозије

Електрична дизалица са експлозивном жицом Опис Електрична дизалица са експлозионом жичном ужетом је серијски производ, а његова механичка структура је иста са обичним ЦД и ХЦ електричним дизалицама. Електрични делови користе електрични уређај против експлозије и степен заштите од експлозије и машина је ...
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Електрична дизалица са жицом од експлозије


Опис

ХБ експлозион-проводна жичана врпца електрична дизалица је серијски производ и његова механичка структура је иста са обичним ЦД, ХЦ електричним дизалицом.Електрични дијелови користе експлозију доказни електрични уређај и експлозију доказни разред и машина је конзистентна.ХБ модел жичане врпце експлозија доказана електрична дизалица може бити фиксирана у складу са различитим захтевима за примјену са једним носачем носача ЛКСБ типа са једним носачем или дизалицом ЛБ / ЛХБ типа који подржава употребу двоструког жичног моста. Ова серија доказа означена је као дИИБТ4 експлозија електрична дизалица се примјењује за постројење које има запаљиви гас, паро и ваздух како би се формирала експлозивна смјеса, монтирана је на материјал за подизање греда, правити праву линију или узвраћану кривину дуж шине како би се осигурала адекватна сигурност.

Степен заштите од експлозије може се подијелити на дИИБТ4 и дИИЦТ4. То је моћан алат који побољшава услове рада, побољшава продуктивност рада и тиме постаје неопходна опрема рационалног процеса.

ХБ Модел електрична дизалица са експлозивном жичном ужетом састоји се од електричних појединачно одвојивих компоненти, поправка и одржавање је врло згодно и може скратити радно време. Компоненте доказивања, мотори, магнетни стартер, гранични прекидач, контролна дугмад су одвојена експлозиона структура. Ознаке експлозије су ДИ ИБ. Висок степен заједничке компоненте, заменљивост.


Спецификације

Модел

ХБ / ХБИИ (ЕКСдИИБТ4, ЕКСдИИЦТ4)

Капацитет (т)

16

20

32

Висина подизања (м)

12 ~ 48

9 ~ 36

9 ~ 24

9 ~ 30

9 ~ 30

Брзина подизања (м / мин)

6 (0.6 / 6)

4,2 (0,42 / 4,2)

3,3 (0,33 / 3,3)

4,2 (0,42 / 4,2)

3 (0.3 / 3)

Брзина путовања (м / мин)

18

14

16

Раил

50а-63ц

56а-63ц

63ц

Ворк Дути

М3

Снага

3-П АЦ380В 50Хз


Istraga