25т камион кран

25т камион кран

25т камион кран Опис Водеће перформансе: дужина стезаљке у пуном продужењу је 40м, перформансе воде у 5%. Степен способности је 40%, што чини машину добром прилагодљивошћу путу. Јединствени У-носач и прикључна глава омогућују већу балансираност и повећање носивости ...
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

25т камион кран


Опис

Водеће перформансе: дужина стезаљке у пуном продужењу је 40м, перформансе водеће у 5%. Степен способности је 40%, што чини машину добром прилагодљивошћу путу.
Јединствена глава У боом и плуг-ин главе чине носивост носивости и избалансиранији.
Јединствена техника за увлачење и увлачење спрјечава погрешну операцију; растезање и увлачење громобрана је сигурније и поузданије.
Контролни систем оптимизован је са 8 патената; подизање, окретање и лупање су лаке и поуздане.
Шест јединствених технологија обезбеђује осигурање квалитета и чини производе високом вредношћу.


Карактеристике

1. употреба дизајна попречног пресека у облику слова У, руке уједначене руке, добре крутости, високе сигурности.

2. ротациони механизам са вишенамјенским подесивим ротационим редукторским језгром, који ради стабилнији и поузданији, ефикаснији рад.

3. коришћење зреле шасије и система за подршку, тако да су перформансе возила стабилне и поуздане, ниски трошкови одржавања.

4. возило које користи хидраулички пилот оперативни систем, може подесити брзину контроле, тако да је операција флексибилнија, практична и једноставна за одржавање.

5. главни вентил користећи осјетљив на оптерећење и селективну технологију ушију, може аутоматски постићи рад контроле подтипа, енергетски ефикасан.

6. Хидрауличка селекција користећи напредну технологију усклађивања машина, дизајнирање научнијих, смањење губитка институција за продужење трајања машине, резидуална брзина уређаја је висока.

7. коришћење високог интелигентног система ограничења момента, свеобухватне заштите операција висећих оптерећења, прецизног рада, глатког, флексибилног, ефикаснијег.

8. електрични систем возила који користи прикључак жичане мреже, предиван изглед, лако одржавање.


Спецификација

图片6.jpg

Istraga