Високофреквентни серво лифтинг магнет крана за порт

- Jun 15, 2018 -

Основни подаци High-Frequency Series Lifting Magnet Crane for Port.jpg


Тип: магнетни сепаратор

Напон: 380В

Тежина: 2Т

Материјал: угљенични челик

Материјал: отпорност на топлоту

Сертификација: ИСО9001: 2008, ЦЕ, ИСО9001: 2000

Уштеда енергије: штедња енергије

Гаранција: 1 година

Боја: Прилагођено

Прилагођено: Прилагођено

Стање: Ново

Транспортни пакет: полиуретан и челични оквир

Спецификација: нерђајући челик

Место: Ксинкианг, Кина


Опис производа


Ова серија има фину изолациону структуру. Изолациони третмани усвајају вакуумско сушење и пуњење лепкова, што је побољшало електричну и механичку изведбу калемова. Усваја посебан дизајн магнетног кола који има велики ваздушни простор и густину магнетизма. Израђен је од алуминијумске жице, а заштитна плоча завојнице је израђена од ваљаног челичног лима високог Мн, који има добре перформансе отпорности на хабање и топлоту. Такође поседује карактеристике мале тежине, ниске потрошње енергије, високог капацитета за подизање и дугог животног века. Изолациони разред може да достигне посебну класу Ц. Опћенито прихвата контролни мод константног напона. Може даље побољшати капацитет подизања ако се мења како би се усвојио начин контроле над ексцитацијом. Са једноставном поузданошћу конструкције погодан је за рад са свим врстама лифтинг опреме.

Карактеристике


- Заштитна плочица за завојницу примењује отпоран на абразију и отпоран на ударце високог манганског челика.
- Електромагнет се бави специјалном технологијом, тако да се ниво изолације може довести до нивоа Ф.
- Колути магнета су израђени од алуминијума (равна алуминијумска жица прекривена двоструким окретањем) или бакра.
- Високи капацитет подизања, лагана само-тежина.
- Мала потрошња енергије, дуг век трајања.


ФАК


1.К: Услови плаћања:

О: 30% од укупног износа по ТТ-у као депозит, салдо који ће платити ТТ или Л / Ц на видику прије него што машине напусте фабрику продаваца. Или 100% неопозива Л / Ц на видику.


2.К: Време припреме робе:

О: Горе наведене машине морају бити спремне за испоруку у року од 45 дана од дана пријема депозита / ЛЦ, искључујући вријеме чекања на пошиљку. Уколико дође до кашњења у испоруци коју је продао продавац, сваки купац ће бити плаћен 3 ‰ од укупног износа, али тај износ не прелази износ депозита; ако кашњење проузрокује купац, 3 ‰ од укупног износа плаћа се продавцу сваког дана, али тај износ не прелази 10% од укупне вриједности машина.


3.К: Гаранцијски период:

О: Гарантни период за горе наведене машине је дванаест месеци од дана пуштања у употребу, али не прелази двадесет и четири месеца након што су машине оставиле фабрику продавца. Не примењује се за делове за брзо ношење.


4.К: Да ли могу да знам статус свог налога?

О: Да. Послати ћемо вам информације и фотографије у различитој фази производње ваше наруџбе. Сваки корак ће вам бити послат на време.


5.К: Могу ли да подесим регал или рацкинг у сопственој величини?

О: Наравно.


6.К: Ако ми треба комплетна минерална линија. је Иунтиан способан да нам помогне да је направимо?

О: Да, можемо Вам помоћи да комбинујете комплетну линију за прераду минералних сировина. и пружити вам професионалне савјете све док вам затреба. Постоји нас богат искуствени инжењер тима. већ смо изградили многе рударске пројекте у Кини и Оверсеасу. Можете веровати нашем квалитету и услуги.


Зашто изабрати нас?


1. Услуге продаје:
Пружамо вам пропхасе план, дизајн процеса и опрему произвођача у складу са вашим посебним захтјевима.


2. годишње гаранције како бисте били сигурни да ваша машина ради доследно.
Увек нудимо доживотне услуге и дугорочно обезбеђујемо резервне делове и поправљамо главне делове под правим условима бесплатно за две године.


3.Техничке услуге
3.1 Дизајн производне линије и решења према захтеву купца.
3.2. У року од 7 дана од пријема депозита, продавац ће, поред оних са посебним захтевима, обезбедити одговарајућу техничку документацију за инсталацију опреме.
3.3 Пре испоруке продавац може да модификује претходна решења према захтеву купца.


4.Афтер-салес сервице
4.1 Током инсталирања и пуштања у рад, продавац шаљете техничару на сајт за упутства о инсталацији и пуштању у рад, као и за обуку радника.
4.2 Уколико постоји неуспјех опреме од стране купца, продавац ће помоћи у одржавању машина и замјени фитинга и наплаћује одговарајуће накнаде.
4.3 Осим гаранцијског периода, продавац може пружити услуге и опрему по најповољнијој цени.
4.4 Продавац може слободно пружати услуге консултација и инспекције за друге производе, нарочито за продукте наше опреме изнад струје и доле.