контејнерски превозник

- May 03, 2018 -


container straddle carrier.jpg

Носач контејнера је главни модел у опреми за транспорт контејнера. Обично врши хоризонтални транспорт од предњег дела терминала до дворишта и слагање контејнера у дворишту. Пошто носач пртљажника контејнера има карактеристике флексибилности, високе ефикасности, добре стабилности и ниског притиска кола, он се широко користи. Рад контејнерских превозника контејнера је веома корисан за побољшање пуњења и истовара ефикасности граничне опреме. С обзиром на то да је развој контејнерских транспортних бродова из 1960-их година, након деценија развоја, постао кључна опрема за контејнерске терминале и дворишта, као што је то био случај са дизалицама са контејнерским контејнерима.


Представљање производа


Носачи контејнера могу се подијелити у три типа према структури тијела:

Прво, носач контејнера без платформе и унакрсне испоруке и утовар и истовар заједничке структуре, друго, постоји носач са контејнером са платформом и унакрсном испоруком и утовар и истовар заједничких структура; Треће, постоји контејнерски носач са платформом и транспортери и утоварне и истоварне конструкције за носаче контејнера без платформе и унакрсне испоруке, утовар и истовар. Његова структурна карактеристика је да тело нема платформу и састоји се од два вертикална подножја. Горњи део је спојен уздужним гредама, а доњи део је на два подна греда. Четири врата врата углавном усвајају структуру кутија, а електрични уређаји су засебно инсталирани. На доњем греду. Ове карактеристике утврђују да овај тип носача контејнера има малу вањску димензију, мали радијус окретања, двориште за слагање и исти број слојева кроз контејнер, а оквир има добро стање напона. Ова врста конструкције смањује укупну масу целокупне машине, ефикасно смањује тежину возила и повећава стабилност вожње.

Кључне спецификације / специјалне карактеристике:


Контејнерски носач контејнера за ИСО стандардне контејнере се примењује на међународне стандардне транспорте, утовар и истовар контејнера у дворишту контејнера и складишта жељезничких контејнера, са стабилним перформансама, високим степеном ефикасности и лакоћом одржавања, са одговарајућим сигурносним упутствима и уређајима за заштиту од преоптерећења како би се максимално осигурала сигурност оперативних особље и опрему. Електрични систем користи ПЛЦ регулацију фреквенције која може лако контролисати сваки механизам.

Главна извозна тржишта:


  • Азија

  • Аустраласиа

  • Централна / Јужна Америка

  • Источна Европа

  • Средњи Исток / Африка

  • Северна Америка

  • западна Европа