Истраживање предузећа Хенан Нормал Университи на научним и технолошким иновацијама

- Jul 18, 2017 -

У циљу обављања важног говорног духа генералног секретара Кси Јинпинга о научним и технолошким иновацијама, побољшати способност студената за иновацијама и праксом, проучити концепт рада и начин управљања савременим предузећима и култивисати сарадњу између предузећа и предузећа под комплементарног новог приступа предузећа и школе, новог модела, новог приступа. Хенан Нормал Сцхоол оф Елецтроницс и електротехника, 3. јула, за обављање шестодневних истраживања и студијских истраживања "научних и технолошких иновација".


Henan Normal University scientific and technological innovation enterprises investigation.jpg

фотографија истраживачке делегације и особља

Ваша створења, моја будућност

3. јула у 14 часова, како би се разумео успјех механизма управљања предузећима, услови живота запослених и улагање технолошких иновација и тако даље. Истраживачка група "Научна и технолошка иновацијска предузећа" - група од 20 људи дошла је у Хенан Иун Тиан Лифтинг Мацхинери Цо., Лтд. за студирање и комуникацију.

Истраживачки тим је спровео анкету о "сарадњи између колеџа и предузећа" за наше запослене у Хенан Иунтиан Хоистинг Мацхинери Цо., Лтд. и водио је свеобухватан интервју са члановима особља, укључујући и вишег менаџера. У тој посети, видели су своје професионалне иновације и перспективе, а такође им у великој мери доприносе учењу успешног пословног независног и ефикасног управљања. "Видео сам широку будућност наше професије", рекао је.

Иновативно се у пракси усуђује да изазове

Да би се ојачала сарадња између колеџа и предузећа, истраживачка делегација ће поново отићи у Хенан Иунтиан Лифтинг Мацхинери Цо., Лтд. за следећи дан. На семинару су присуствовали инструктори Хуанг Бо Цхен, Ванг Зииуе и иунтиан бусинесс Цхрис и његови представници бизниса. Крис је рекао да ће додатно ојачати сарадњу између колеџа и предузећа и пружио члановима истраживачке групе вриједне и искрене савјете: дубински живот, ставити теорију у праксу.


Henan Normal University Scientific And Technological Innovation Enterprises Investigation1.jpg

Семинар о истраживању и развоју колеџа и предузећа

Достигнућа се приказују, заокружују

Ово "предузеће за научно-технолошке иновације" је пуно играло позитивном ефекту друштвене праксе у помоћи младим студентима да буду едуковани, дуго талентовани и доприносећи, комбинујући друштвену праксу са иновативним талентима, водећи ученике ван школе, ангажовање у друштву, придружи се пракси научних и технолошких иновација. Истовремено у процесу специфичне праксе, кроз различите облике креативних активности, стимулисати интересовање студената за учење и јачање размишљања о образовању. Кроз конкретан процес праксе стално развија способност студената да се иновирају, тако да концепт иновација ужива популарну подршку; побољшати осјећај иновативности ученика, практичну свијест и свијест о резултатима; тако да научне и технолошке иновације могу постати пуно студентских свесних активности, као и развој студената као животног интереса, да испуне националне друштвено-економске развојне и иновативне оријентације у погледу националних потреба за изградњом и да негују квалитетне, сложене, иновативни таленти.