Хенан Иунтиан проводи опрему за безбедност летњих крана

- May 17, 2018 -

Како би се ефикасно спријечило настанак сигурносних несрећа на кранској опреми, елиминисати потенцијалне опасности од сигурности и осигурати сигурно кориштење кранске опреме. Недавно је Одељење за услуге имовине компаније Иунтиан извршило сигурносне инспекције опреме за љетне кране у цијелој фабрици као одговор на сигурно функционисање летње високотемпературне кранске опреме.


Кључ за проверу скривених проблема лежи у исправљању. Како се топло време љети приближава, потрошња електричне енергије постројења ће се повећати. Захваљујући високој температури, опрема за снабдевање фабрике ће бити у стању високог оптерећења. У циљу сигурног и нормалног рада летње фабрике, компанија је организовала инспекцију сигурности опреме. Садржај инспекције укључује:


Henan Yuntian conducts summer crane equipment safety inspections1.jpg


Прво, клима уређај. Љетна клима је постала главна опрема која троши енергију. Да би се осигурала одговарајућа температура биљке, клима ће радити на великим оптерећењима. Ова сигурносна инспекција ће ефикасно елиминисати потенцијалне опасности од безбедности, укључујући информације о радном статусу, протоку ваздуха и другим подацима.


Henan Yuntian conducts summer crane equipment safety inspections.jpg


Друго, простор за дистрибуцију. Простор за дистрибуцију електричне енергије контролише напајање струјом у фабрици. Пропуштање мале компоненте директно ће довести до нормалног рада фабрике. Поред праћења дневног одржавања опреме, инспекција такође захтијева простор за дистрибуцију електричне енергије и високонапонску дистрибуцију електричне енергије на сваком спрату у току ванбрачног периода. Спровести свеобухватне радове одржавања.


Henan Yuntian conducts summer crane equipment safety inspections2.jpg


Треће, лифт. Контактна компанија за одржавање како би помогла у одржавању. Са обављањем посебних ремективних активности за опрему за љетне кране, промовисао је стандардизовано управљање фабричким кранским уређајем, елиминисао неке потенцијалне сигурносне опасности и обезбедио сигуран рад кранске опреме.