Љубав помаже тесту, ми смо у акцији

- Jun 07, 2018 -

7-8. Јуна 2018. године, то је био дан када су ученици који су напорно учили у учионици већ три године ишли у просторију за испитивање. Такође је било време да родитељи чекају своју децу изван собе за испитивање. Овај испит утврдио је судбину ученика и био је испуњен њиховим жудњама о будућности. Такође је одразио велике жеље родитеља.


Да би помогао већини испитаника да стигну сигурно, брзо и на време, и да постигну виши циљ са добрим физичким и психичким стањем, Хенан Иунтиан група Зхонгхе Таки Цо., Лтд. покренула је 6. хуманитарни догађај "Лове Хелпс Тест" у 2018. Користите наше поступке да бисте кандидатима пружили нашу бригу и помоћ.


Love helps test we are in action.jpg



Пре доласка на пријемни испит у колеџу, Зхонгхе је затражио од свих возача да прегледају возила како би осигурали да су возила у добром стању и уредна и чиста. У раним јутарњим сатима седам возила возила Зхонгхе Таки су се кретали по улицама. Кандидати су махали на путу и узели карту за пријем бесплатно. Ниједна такса није наплаћена.


Love helps test we are in action23435356435.jpg


Да не би утицали на психологију кандидата, возач се не сме распитати на испитивање кандидата на средини испита, а забрањено је користити аудио систем на аутомобилу. Забрањено је предузимање приватних активности када се кандидат пребаци. Ако је кандидату потребна помоћ (као што је заборавити да узме улазницу итд.), Возач треба да помогне кандидатима у првом реду, истовремено позвати 110 у командни центар за помоћ, да добије саобраћајну полицију да организују канале или полицијске аутомобиле да предводе пут, како би кандидати помогли брзо и безбједно ријешити потешкоће.