Ванг Денгки, градоначелник Ксинкианг Цити, посетио је компанију за истраживање и вођење

- Jun 05, 2018 -

5. јуна 2018. градоначелник Ксинкианг Цитиа, Ванг Денгки, водио је четири водеће групе Ксинкианг Цити-а, странке и владине лидере округа (градова, округа) и одговорне особе сродних одјељења у компанију за истрагу и вођење. Ву Схенгјун, жупанијски секретар жупаније Цхангцхун жупаније, Кин Баојиан, гувернер жупаније, и Цуи Пеијун, партијски секретар компаније пратили су истрагу.


微信图片_20180605105932.jpg


Секретарски секретар наше компаније детаљно је извештавао лидерску посету о укупном развоју компаније последњих година и фокусирао се на главна достигнућа научних и технолошких иновација компаније и главне планове компаније за развој интелигентних и високих -пријатне компаније.


微信图片_20180605105948.jpg


Током истраге градоначелник Ванг Денгки погледао је производњу и питао за посао. Он је изразио захвалност за придржавање компаније индустрији и њеној убрзаној трансформацији и надоградњи. Он је истакао да је известај деветнаестог конгреса јасно ставио до знања да фокус изградње модерног економског система треба да буде на стварној економији. Ово је велико охрабрење за производна предузећа. Он се нада да ће Хенан Иунтиан усмјерити на међународне стандарде и технолошке границе, ојачати жеље за иновацијама и постати лидер у интелигентној трансформацији индустрије прерађивачке опреме. Истовремено, надамо се да ће Хенан Иунтиан наставити да остварује своје предности и корпоративне карактеристике, а додатно повећава и ојача индустрију дизалица како би досегла напредни међународни ниво.