Ливница двоструке гредице за лијевање ливења за челичну индустрију

Ливница двоструке гредице за лијевање ливења за челичну индустрију

Двострука ливачка ливница за челичну индустрију са 125 тона углавном се састоји од моста, раковице, повезивања траверсе, тролејбуса и електричног дела. Главна кука користи константни размак који се повезује са константним размаком као уређај за руковање оптерећењем за подизање челичног лонца, а помоћна кука делује заједно са главном кука ради постизања ливања стаљене челичне шљаке и друге помоћне дизалице
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Ливница за ливење двоструког снопа за челичну индустрију


Двострука ливачка ливница за челичну индустрију са 125 тона углавном се састоји од моста, раковице, повезивања траверсе, тролејбуса и електричног дела. Главна кука користи константни размак који се повезује, јер уређај за руковање терета подиже челичну лајсну, а помоћна кука делује у договору са главном кука ради постизања лијевања стаљене челичне шљаке и друге помоћне дизалице.

У носачу су постављени механизам за покретање колица и главна електрична опрема. Електрична панелна соба носача користи камену вуну за топлотну изолацију и има унутрашњи ваздушни хладњак. Да би се смањило топлотно зрачење стаљеног челика до металних конструктивних елемената, топлотна преграда постављена је дуж правца распона на дну носача.

image

image

重型双梁-1

包装运输

Istraga