Двоструки носач крана

Двоструки носач крана

Двоструки носач за ливење крана Опис ИЗ тип двоструког носача ливења моста Цастинг Цране је једна од главних опреме у технологији континуалног ливења челика. Користи се углавном за заливање растопљеног гвожђа из адитивног залива конвертора у претварач; подизање стаљеног челика од ...
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Двоструки носач крана


Опис

ИЗ тип дизалица са двоструким носачем за ливење

Цастинг Цране је једна од главних опреме у технологији континуалног ливења за производњу челика. Користи се углавном за заливање растопљеног гвожђа из адитивног залива конвертора у претварач; подизање стаљеног челика од рафинеријског простора до рафинеријске пећи или подизања стаљеног челика од стаљеног челичног лежишта до обујмице куполе континуалног ливења.

Целокупна структура ливеног дизалице има следеће облике: два носача и две шине, четири носача и четири шина, четири носача и шест шина, итд. Облик два носача и две шине, четири носача и четири шина, углавном се користе за ливне дизалице средњих и великих тонажа; облик четворогодне и шестосредне и две колицине углавном се користи за издувне ливне дизалице велике количине.


Карактеристике

1.Оверхеад Основни кран са сигурносним карактеристикама високе оптерећења:

1) уређај за заштиту од преоптерећења,

2) Врхунски квалитет пуфера полиуретанских материјала са дугим временом,

3) Прекидач за ограничавање путовања крана, функција заштите ниже напона,

4) систем за заустављање у случају нужде,

5) Систем за заштиту од преоптерећења и тако даље!

2.Оверхеад цране цране витх Хигх Дути'с Детаилс

(1) Мотори: Мотори се користе специјално за дизање дужине погодних за честе стартовање, обртање и кочење у складу са ИСО 9001: 2000 ИСО 14001: 2004. Мотори су потпуно затворени у подножје / прирубницу монтирану на прашину монтирану ТЕСЦ / ТЕФЦ, кв. класа изолације Ф, ИП55 заштита за дизање, ЦТ & ЛТ мотиви.

(2) Кочнице: Увек направљамо 2 кочнице за сваки механизам. То би могло учинити крану сигурнијим. Уз то, висококвалитетни хидрални потисници су најважнији делови како би кочница савршено деловала

(3) Мјењач: Целе мењаче су направљене од прецизних плоча за спиралне и зупчасте зупчанике и зглобове који имају тврдоћу од 250 до 350 БХН направљених од челика легура угљеника. Сви зупчаници и зглобови који се користе на лоптасте / котрљајне лежајеве типа антифрикционих уређаја у потпуно затвореном уљном купатилу дајући константно подмазивање подмазивањем. Спирална / Спур зупчаница дизајнирана за адекватну чврстоћу и оптималну отпорност на хабање за неометан рад и дуг живот.

(4) Точкови: На нашој специјалној радионици за вакуумско ливење (без технике за укључивање песка) произведени су точкови крабрне крабе, дуга и контејнера, који чине наше фелне више еластичном и спољашњом површином, тешко хабање и издржљивост.

(5) Електрична плоча: -Модуларни дизајн, лако се инсталира и одржава, поуздан рад, мање струје осигурача, ожичене ожичење и компактни терминали. Заштита од преоптерећења мотора како би се спречило преоптерећење.

(6) Прекидач за ограничење: обезбедиће се сигурносни прекидачи за стопице који спречавају путовање у свим покретима.

(7) Сликарство:

-Два премаза прајмера пре монтаже и два слоја синтетичког емајла након испитивања.

-Колор: према Вашем захтеву


Спецификације

图片9(001).jpg

Istraga