КД Варехоусе Бридге Цране 55 Тон

КД Варехоусе Бридге Цране 55 Тон

Оверхеад Цране (Бридге Цранес / Еот Цране) који се широко користи у постројењима, складиштима, материјалима за подизање робе или материјала. Забрањено је коришћење опреме у запаљивој, експлозивној и корозивној околини. КД Модел Хангер Бридге Цране се углавном састоји од моста, механизама за путовања тролејбуса, ракова и електричних уређаја и подељен је на 2 радна разреда А5 и А6 у складу са фреквенцијом употребе. Овај рад крана је завршен у возачкој комори. Напомена: ХО ≤ 250 се односи на повећану висину помоћу тролејбеног пуфера.
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

КД Варехоусе Бридге Цране 55 Тон


Области примене :

Оверхеад Цране (Бридге Цранес / Еот Цране)

широко се користи у постројењима, складиштима, материјалним залихама за подизање робе или материјала.

Забрањено је коришћење опреме у запаљивом, експлозивном и корозивном окружењу. КД Модел Хангер Бридге Цране се углавном састоји од моста, механизама за путовања тролејбуса, ракова и електричних уређаја,

и подељен је на два радна разреда А5 и А6 у складу са фреквенцијом коришћења.

Овај рад крана је завршен у возачкој комори.

Напомена: ХО ≤ 250 се односи на повећану висину помоћу тролејбеног пуфера.

имаге.пнг

Моторни:

Двострани мотор је ротациони мотор са кочницом, израђен од стране фабрике специјалних мотора Нањинг, који је од најквалитетнијих мотора, има већи обртни момент, тако да се може прилагодити да се често креће, максимални обртни момент је 2,4-3 пута од номиналног обртног момента.


Мењач:

Дизалица има специјално третиране зупчанике за високу отпорност на хабање. Сваки склоп погонског вратила је подржан на кугличним или котрљајним лежајевима, како би се осигурала глатка радња са ниским трењем.


Жичане ужади:

Конопи за дизање су у складу са стандардима извоза. Водећа врпца коју бубњар не баци не баца у страну. Фактор сигурности, на номиналној јачини кочења ужета је шест.


Ропе Друм:

Урезани бубањ, безшивна цев одговарајуће дужине која је рањена у једном слоју и пружена је одговарајућа подршка за коноп за минимизирање абразивног хабања. Вратило бубња се решава на кугличним лежајевима како би се обезбедило несметано трчање.


Електрични апарати

контролни систем:

Модел ЦД1 и МД1 се састоји од кутије за контактор, регулационог прекидача, прекидача, радни напон контролног прекидача је 380В, 36В или 24В (сигурносни напон).


Водич за врпце:

Водич за капљице је у две половине, што омогућава лако приступачност. Окружује бубањ у потпуности тако да се конопац не може откачити чак и када је дизалица у стању истовараности. Водичи конопа наше компаније су згушњени и дилатирани, тако да није лако оштетити.


Хоок:

Блок куке је испитан на 150% пуног оптерећења пре монтаже. Шипови конопа су у потпуности чувани заштитним челичним лијевањем. Све снопове ротирају на кугличном лежајеву, шкљоцу је густо и дилатирано од унутрашњег честитка.

имаге.пнг

包装 运输 .јпг

Istraga