Стацкинг Цране

Стацкинг Цране

Дизалица се углавном користи за утовар, истовар, премјештање и складиштење контејнера у жељезничким транспортерима и великим спремиштима контејнера. Конституисан је главним носачем, крутим и флексибилним крилима, тролејбусом ...
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Склопни кран


Опис

Дизалица се углавном користи за утовар, истовар, премјештање и складиштење контејнера у жељезничким транспортерима и великим спремиштима контејнера. Конституисан је главним носачем, крутим и флексибилним крилима, механизмом за вожњу тролејбуса, механизмом подизања, покретним механизмом за кран, електричним системом и радном кабином.

Овај дизајниран кран може бити 3 врсте засноване на типу рада у складишним просторима: чији носачи у правцу једне истосмјерне линије називају се једним конзолним краном, а према правцу двоструког извора назива се двоструки конзолни кран и чије носаче не напредују се зове не-конзолни кран. Корисници могу одабрати различите врсте у зависности од различитих потреба дворишта, складиштења и транспорта путева контејнера и возила (камиона или железничких возила).


Карактеристике

1. Ниска брзина подизања због ниске висине дизања. Висока брзина вожње крана одговара захтевима продуктивности складишних дворишта дугачких контејнера. Распршивач прелази четврти / пети контејнерски слој када је кутија контејнера три / четири слоја и његова висина дизања зависи од захтјева складишта

2. Брзина вожње колица зависи од распона и растојања између обе стране моста. У случају распона и растојања је кратка, мања брзина вожње тролејбуса и препоручљива је продуктивност; у супротном, брзина вожње колица би се према томе могла повећати како би се задовољио потреба за продуктивношћу.

Када је распон већи од 40 метара, крански механизам путује великом брзином, а обе стране извода би одступале, јер је повлачење са обе стране различито. Дакле, на овом дизалицу је опремљен стабилизатор, а електрични систем би задржао обе стране покретних механизама синхроно.

4. Електрични систем управљања погоном усваја тиристорску регулацију брзине погонског АЦ или ДЦ управљачког система како би задовољила већу потребу и постигла боље перформансе регулације брзине и контроле. Или усваја конвенционални регулациони систем регулације брзине струјног тока и АЦ регулатор напона и регулације брзине.

Електрично кочење које је опремљено са тиристорским регулатором брзине регулације АЦ или ДЦ управљачког система или АЦ регулатора напона и регулације брзине погона се обично користи као електрични систем управљања покретним механизмом за кран велике брзине. Треба избегавати конвенционални систем регулације брзине регулације брзине струјног тока струје који зависи од кочница до искључивања механизама за путовање како би се спријечио велики удар на читав кран.


СпецификацијаТехничке спецификације

Капацитет подизања (т)

35

40.5

Спан (м)

30

22

Висина подизања (м)

16

12.3

Ворк Дути

А6

А7

Контејнерски модел

20'40'45 '

Брзина (м / мин)

Дизање

0 ~ 10

10 ~ 18

Троллеи Травелинг

3.4 ~ 34

40

Цране Травелинг

2.9 ~ 29

45

Ротација (р / мин)

1.35

Препоручена шина

П43

КУ70

Снага

3 фазе, АЦ, 380В, 50ХзIstraga