Селф-пењајући кран за одржавање ветрогенератора

Селф-пењајући кран за одржавање ветрогенератора

Самопогонски кран за вјетротурбине Опис Опис Овај кран је самостални пењалица за одржавање вјетроагрегата који ће у потпуности мијењати традиционално одржавање вјетротурбина краном великог тонажног краном, у великој мјери смањити трошкове одржавања и ...
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Селф-пењајући кран за одржавање ветрогенератора


Опис

Овај кран је самостални пењалица за одржавање ветрогенератора, која ће у потпуности мијењати традиционално одржавање вјетротурбина великим тонажним краном, значајно смањити трошкове одржавања и дати велики допринос вјетроелектрани.

То је аутодизалица за одржавање вјетроелектране који се састоји од четири главне компоненте: адаптивни систем за стезање, систем за подизање витла, хидраулички систем и електрични управљачки систем.

Адаптивни систем пењања повезан је са четири уређаја за оружје направљених од стране специјалних полимерних материјала са ветропарком, што повећава трење истовремено смањује оштећења кула. Током рада, 4 ноге држача за руке ће радити у 2 групе и возити их телескопским цилиндрима како би се постигао пењање.

Висок систем за дизање витла састоји се од витла, окретања и лебдећих телескопских уређаја, постизања вертикалног и хоризонталног кретања. Ротирајућа, телескопска лупа чини краном у пуном опсегу рада, али и чини једноставним за транспорт.

Два варијабилна хидрауличка пропорционална управљачка система не само да побољшавају сигурност читавог хидрауличког система, већ и смањују потрошњу енергије опреме и сигурносних проблема, како би осигурали заштиту за поуздан рад целог уређаја. Тренутно, Веихуа аутоподучни кран за одржавање ветрогенератора је проглашен за 4 национална патента корисног модела и 1 национални изум.


Спецификација

Номинална тежина подизања

Ворк Дути

А3

Висина подизања

100м

Мак. Ефективни кантилевер

3.5м

Мин. Ефективни кантилевер

Брзина подизања

15м / мин

Брзина пењања

1м / мин

Спеед Свинг

0.6р / мин

Висина ветротурбине

80м

Вјетротурбина Топ Сизе

φ2600к14мм

Вјетротурбина најнижа крајња величина

φ4200к28мм

Боја ветротурбине

Ц4

Температура

-0 ~ + 35 ℃

Снага

380В 50ХЗ

Контрола

Даљинско управљање

Напомена: Кран за одржавање ветрогенератора не може радити на киши, снегу, муњима и другим оштрим срединама. препоручена брзина ветра није већа од 15м / с.


Istraga