Еуропеан Елецтриц Хоист

Еуропеан Елецтриц Хоист

Еуропеан Елецтриц Хоист Опис Европска дизалица је нова врста производа са малим производима. Према европском стандарду ФЕМ и ДИН, производ се истражује и развија на основу општег планирања капацитета дизања, основне структуре, механизма радног система и перформансних параметара, ...
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Еуропеан Елецтриц Хоист


Опис

Европска дизалица је нова врста ниске производње. Према европском стандарду ФЕМ и ДИН, производ се истражује и развија на основу општег планирања капацитета дизања, основне структуре, механизма радног система и параметара учинка и модуларне идеје дизајна.


Примењује међународну општу структуру са ликовима компактне структуре, искоришћењем великог простора, поузданошћу, великим радним обимом, глатким путовањем како би остварио прецизну позицију за оптерећење, дуг животни век и ниске трошкове одржавања. Верујемо да је производ ваш најбољи избор.


Карактеристике

1. Дизајниран и развијен са европским стандардом, напредном идејом и прелепим екстеријером.

2. Погонске јединице користе напредну кинеску напредну тачну линију зупчастих зупчаника. Еуропеан Елецтриц Хоист је једноставан и практичан за руковање са компактном и разумном целокупном структуром.

3. Безбедно и ефикасно за рад и испуњавање тренутних захтјева за ниску буку и заштиту околине.

4. Коришћењем 13 власничких технологија и коришћењем дизајна регулације фреквенције како би смањили силу удараца како би постигли прецизно позиционирање.

5. Опремљен интелигентним уређајем за праћење безбедног рада као што је "црна кутија" на равни, која може непрекидно снимати радни статус и спријечити непрофесионалне операције.

6. Дизајн целог тела и мање ношених делова без одржавања чини Европским електричним дизалицама погодним за одржавање.


Спецификације

Капацитет подизања 1-20 тона

Шел: алуминијумска легура

Радна група: М3-М7

Брзина путовања: 5-20м / мин

Висина дизања: 6/9/12 / 18м

Брзина хода: 0.6 / 4.0м / мин-1.6 / 10м / мин

Кочница: Електромагнетна кочница са два диска

Контролни модел: контролна контрола или даљински управљач


Istraga