Електролитички алуминијумски кран

Електролитички алуминијумски кран

Електролитички алуминијумски кран Опис Електролитичке мултифункционалне дизалице су помоћна опрема за електролитску производњу алуминијумске алуминијумске алуминијумске производње. Мултифункционални кран за електролитички алуминијум може задовољити еколошке захтеве и захтјеве процеса високог ...
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Електролитички алуминијумски кран


Опис

Електролитичке мултифункционалне дизалице су помоћна опрема за електролитску производњу алуминијумске алуминијумске алуминијумске електроде. Мултифункционални кран за електролитички алуминијум може задовољити захтеве околине и захтјеве процеса високотемпературне растопљене соли, високог струјног, јаког магнетног поља, прашњавог радног места и довршити процес рада прежваног анодног алуминијума.

Мултифункционални кран за електролитички алуминијум састоји се од механизма за храњење, механизма за затицање, механизма за замјену анода, механизма за гранатирање и механизма за испуштање алуминијума.

Електролитички надземни дизајн алуминијума представља велику процесну опрему за електролизу из алуминијума која се углавном користи за испуњавање следећег задатка:

1. Шел: Отворити електролитну кору;

2. Замените аноду: извуците преостали стуб, ставите нову аноду;

3. Шлаг: извуците преостали стуб, уклоните блокове у стаљеном алуминијуму;

4. Храњење: додајте алуминијум прах и покривни материјал у утор;

5. Подизање: подизање оквира сабирнице.


Istraga