Брод и јахта руковање краном

Брод и јахта руковање краном

Бродска и јахта руковање краном Опис Дизалица за чамац и јахта обухвата следеће артикле: главну конструкцију, блок за путовања, механизам за подизање, управљачки механизам, хидраулички преносни систем и електрични управљачки систем. Главна структура је Н тип, који може пренети ...
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Брод и јахта руковање краном


Опис

Дизалица за бродове и јахте обухвата следеће артикле: главну конструкцију, блок за путовања, механизам за подизање, управљачки механизам, хидраулички преносни систем и електрични управљачки систем. Главна структура је Н тип, који може пренијети брод / јахту са висином изнад висине крана.

Према различитим захтевима наших купаца, дизалица за чамце може да се бави различитим тонажним бродовима или јахтама (10Т-800Т) са стране на копну, може се користити за одржавање на обали или може ставити нови брод у воду. Ова дизалица за дизање јахти има мекани и чврсти појас за подизање брода и јахте тако да никада неће повриједити површину. Овај кран такође може брзо да стави брод са малим размаком између сваког чамца.


Карактеристике

1. За кретање крана, овај кран може да се креће у дијагоналном правцу, овај кран и кран за управљање јахтама такође може да се усмери у 90 степени и да пловило ставља на било који одређени положај према захтевима.

2. Овај кран се може прилагодити ширини главног носача према бродовима у случају да се управља различитим бочним бродом.

3. Овај кран за дизање јахти је ниског трошка, високих перформанси, једноставног управљања и одржавања и тако даље.

4. Низак трошак дневног рада, усваја меки и чврсти појас како би се осигурало да нема штете на броду приликом дизања.

5. Овај крански кран може брзо успјети чамац; она такође може прилагодити јаз између сваког чамца према другачијем стању.


Istraga