Група Баостеел проводи преглед пројеката који су наша компанија изградила

- Jun 11, 2018 -

Недавно је Тим за пројектовање хладнокрвних чамаца, Шангај Јинии Тестинг Тецхнологи Цо, Лтд, Пет Металургицал Цонструцтион Гроуп Цо, Лтд, Одсек за логистику Зхањианг, Баостеел Цонсултинг и Супервисион Цомпани, Далиан Баокин и друге јединице које је организовао Баостеел Енгинееринг и Одељење за опрему извршио је А-чек на пројектованом дизаличном крану Баостеел Зхањианг Стеел 2030мм хладно ваљане, која је наша компанија изградила.


Baosteel Group conducts A check on the cranes of rewinding unit project that our company has built611153008.jpg


Кран који производи наша компанија је производ специјално дизајниран за потпуну абсорпцију еуропских дизалица у комбинацији са специјалним захтевима компаније Баостеел. Ово је први од дизалица коришћених на производној линији Баостеелове хладне ваљке.


Baosteel Group conducts A check on the cranes of rewinding unit project that our company has built11141144.jpg


Особа која је задужена за компанију организовала је одговарајуће особље Одељења за технологију, Одјељење за осигурање квалитета итд. Да сарађује са инспекторе Баостеел Зхањианг Пројецт А. Требало је два дана и рад А-секција је био потпуни успех.


Baosteel Group conducts A check on the cranes of rewinding unit project that our company has built11141152.jpg


Одељење за технологију наше компаније, Одељење за осигурање квалитета и Одјељење за производњу у потпуности су сарађивали једни са другима. Производни тим је свима све учинио да искоришћава добар посао у сваком производном процесу, строго контролише детаље производње и осигурава квалитет читавог производа.


Baosteel Group conducts A check on the cranes of rewinding unit project that our company has built0611141156.jpg


Ова А-чита је у потпуности демонстрирала и тестирала снагу наше компаније, додатно побољшала квалитет производа компаније и поставила солидну основу за развој компаније у висококвалитетној челичној индустрији.