Кинески одбор за промоцију квалитета и технологије за извоз крана КОНГРЕСНО одржано одржавање конференције!

- Apr 12, 2018 -

Ујутро, 12. априла, у трећој конференцијској сали на првом спрату свеобухватне зграде округа одржан је оснивачки састанак Кинеског одбора за промоцију квалитета и промјене технологије. Ксие Схусхенг, замјеник директора извода Хенан - излазна инспекција и карантинског бироа, Ванг хуаиоу, директор Ксинкианг уласка - излазни инспекцијски и карантински биро, Кин баојиан, жупан магистрате, схегуохаи и Ванг генсхенг, замјеници директора управног одбора индустријског агломерационог подручја , а Киу пухаст, секретар комисије за дисциплинску инспекцију подручја индустријске агломерације, присуствовао је састанку. Састанку је председавао пјесма таијун, директор управног одбора индустријског подручја агломерације.


На састанку, Ксие Схусхенг и Кин баојиан заједнички су представили и одржали говор за Кинески одбор за промоцију квалитета и промоцију технологије. Ксие Схусхенг је у свом говору истакао да је Одбор за промоцију квалитета грађевине важна мјера за имплементацију Централног комитета ЦПЦ-а и стратешког успостављања побољшања квалитета државног вијећа, а концепт изградње Комитета за промоцију квалитета уско одговара потребама фазе Кинески развој агломерације у извозној индустрији. Кинески извозни кран за промоцију квалитета крана одобрио је припрему тешко-добит. Да би Кинески извозни кран за промоцију квалитета могао ефикасно извршити посао у будућности, направити изузетне доприносе, надам се да ће цхангиуан бити добар крански квалитет и промоција организације за промоцију технологије; Надам се да експертска група може играти улогу, настојати да буде лидер у квалитету и технологији; Надам се да ће предузеће моћи да делује као практичар у побољшању технологије квалитета крана; Истовремено се надају да регулаторно одељење може дјеловати као пратња квалитета крана и побољшања технологије.


China export crane quality and technology promotion Committee established conference held ceremoniously!.jpgChina export crane quality and technology promotion Committee established conference held ceremoniously!2.jpgChina export crane quality and technology promotion Committee established conference held ceremoniously!3.jpg