Технички За подизање великих радних предмета у дизању крана

- Jul 12, 2018 -

Употреба дизалица дизалица дизалице и употреба техника су изврсна: јер је рад самог дјела дизајниран за подизање прстена или ушију за уста, пре него што се операција изврши у свемирску контролу и треба додати свим прстеновима. Пре подизања неопходно је провјерити пробни поступак подизања, потврдити да је сигуран и да наставите са следећим кораком. Опрема за слинг треба прилагодити карактеристикама облика и специфичним захтевима обложеног радног предмета и не може се користити без услова употребе.

Технички суштински елементи за подизање великих радних предмета у дизалици за дизање дизалица

За подизање или монтажу великих радних комада, због велике тонаже, сложеног облика, координације високе и вишекратне особе, тешкоћа и фактор ризика рада додатно су побољшани. Према томе, слиједеће битне елементе треба схватити и схватити када се велики радови суспендују.

1. Обратите пажњу на облик предмета прије рада, ухватите тежину радног предмета и потврдите тежину радног предмета према цртежу.

2. Изабрати уже конопце, оков, куке и тако даље.

3. За саму радну површину постоје прстенови или дизалице за дизање дизајниране за дизање, које треба пажљиво провјерити прије рада и требају бити причвршћене за све прстење.

4. сам обрадни прстен нема прстенове, треба правилно изабрати локацију кабловских тачака. Кука за главу крана је поравнана са тежином радног предмета.

5. обратите пажњу на угао између ужади уопште треба бити мањи од 90 степени.

6. угао обрадног предмета који пролази кроз ужад мора бити заштићен заштитником од угља.

7. пре подизања мора постојати пробни кран. Потврдите да је сигурно и наставите са следећим кораком.